eendenrilettes

eendenrilettes

ingrediënten - info gekonfijte eendenbouten ganzenvet sjalot
Verwijder vel en bot van de bouten. Scheur het vlees tot vezels. Fruit gesnipperde sjalot en gesnipperd bieslook in wat ganzenvet met geperst knoflook. Meng met het vlees. Laat afkoelen en zet afgedekt weg tot gebruik. Maak quenelles van de rilette met 2 eetlepels. Presenteer op aperitiefbordjes met een paar ingrediënten naar keuze, zoals komkommer en kerstomaatjes. Maar het kan ook met gesnipperde zongedroogde tomaatjes, platte peterselie of rucola. Serveer met een warm toastje.
knoflook bieslook rucola gedroogde kerstomaatjes peterselie
Creatief Koken de              passie kookvurige

eendenrilettes

Verwijder vel en bot van de bouten. Scheur het vlees tot vezels. Fruit gesnipperde sjalot en gesnipperd bieslook in wat ganzenvet met geperst knoflook. Meng met het vlees. Laat afkoelen en zet afgedekt weg tot gebruik. Maak quenelles van de rilette met 2 eetlepels. Presenteer op aperitiefbordjes met een paar ingrediënten naar keuze, zoals komkommer en kerstomaatjes. Maar het kan ook met gesnipperde zongedroogde tomaatjes, platte peterselie of rucola. Serveer met een warm toastje.
ingrediënten - info gekonfijte eendenbouten ganzenvet sjalot
Ingrediënten Bereiding
knoflook bieslook rucola gedroogde kerstomaatjes peterselie
de              passie Creatief Koken kookvurige