pompoensoep zoete aardappelen

soep van pompoen en zoete aardappelen

Snijd de zoete aardappelen en pompoen in stukken en leg ze in een ovenschaal met knoflook en olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet de ovenschaal 30 minuten onafgedekt in een oven op 180°C tot de groenten goudbruin zijn. Bak gesneden uien. Doe alle groenten in een soepketel en vul aan met groentebouillon. Mix tot een fluweelzachte soep. Breng op smaak met komijn, cayenne, chili, peper en zout. Laat de soep nog een kwartiertje sudderen, zodat de smaken goed mengen. Decoreer in het bord met verse koriander en een lepel opgeklopte room.
ingrediënten - info zoete aardappelen pompoen knoflook ui olijfolie
komijn cayenne chilipoeder room verse koriander peper & zout groentebouillon
Creatief Koken de              passie kookvurige

soep van

pompoen en

zoete aardappelen

Snijd de zoete aardappelen en pompoen in stukken en leg ze in een ovenschaal met knoflook en olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet de ovenschaal 30 minuten onafgedekt in een oven op 180°C tot de groenten goudbruin zijn. Bak gesneden uien. Doe alle groenten in een soepketel en vul aan met groentebouillon. Mix tot een fluweelzachte soep. Breng op smaak met komijn, cayenne, chili, peper en zout. Laat de soep nog een kwartiertje sudderen, zodat de smaken goed mengen. Decoreer in het bord met verse koriander en een lepel opgeklopte room.
ingrediënten - info zoete aardappelen pompoen knoflook ui olijfolie
Ingrediënten Bereiding
komijn cayenne chilipoeder room verse koriander peper & zout groentebouillon
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français receptfiche receptfiche