biersaus met ajuin
ingrediënten - info Trappist of ander bruin bier uien
Snijd de uien in halve maantjes en bak ze glazig in boter gemengd met een kuipje rundbouillon. Breng op smaak met peper en zout. Voeg bier en rundsfond toe en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. Breng op smaak met Worcester. Past bij blinde vinken en bereidingen met vlees.

biersaus met ajuin

rundbouillon boter Worcestershiresaus rundfond peper en zout
Creatief Koken de              passie kookvurige

biersaus met ajuin

ingrediënten - info Trappist of ander bruin bier uien
Snijd de uien in halve maantjes en bak ze glazig in boter gemengd met een kuipje rundbouillon. Breng op smaak met peper en zout. Voeg bier en rundsfond toe en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. Breng op smaak met Worcester. Past bij blinde vinken en bereidingen met vlees.
rundbouillon boter Worcestershiresaus rundfond peper en zout
bereiding ingrediënten
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige