Maak de vulling. Hak een paar teentjes knoflook fijn met
sjalotjes, verse basilicum en oregano. Meng met geraspte
cheddar. Kruid met peper en zout.
Verwijder de lamellen uit de portobello’s en vul ze op tot aan
de rand. Leg er nog een schijfje kruidenboter bovenop en een
deklaag van geraspte mozzarella.
Zet de paddenstoelen een kwartiertje in een voorverwarmde
oven op 185°C tot de kaas kleurt. Je kan ze ook op de
barbecue grillen onder deksel in de koude zone.
.
portobello's met kaas en kruidenboter
cheddar
mozzarella
basilicum
oregano
peper en zout
ingrediënten - info
portobello’s
kruidenboter
sjalotjes
knoflook
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.
meer vegetarische gerechten: