kip
paprikapoeder
peper en zout
olijfolie
vloeiende bloem
knoflook
ui
ingrediënten - info
witte wijn
kippenbouillon
peterselie
tijm
oregano
Cognac
knoflookkip
Bind de saus indien nodig. Werk af met peterselie en een
scheutje Cognac.
Je kan dit gerechtje ook perfect maken op de skottel of in een
paellapan. Onafgedekt is het nodig om regelmatig vocht toe
te voegen tijdens het garen.
Wentel de kippendelen in een mix van bloem, paprikapoeder,
peper en zout. Bak het vlees goudbruin aan in olie.
Snijd een volledige bol knoflookteentjes in partjes. Doe dit
samen met de kip, wijn, kippenbouillon, tijm en oregano in
een afgesloten kookpan. Laat minstens een uur sudderen en
controleer daarna op garing.
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.
meer recepten met pluimvee: