chocolade ijs
3 eidooiers 100 g poedersuiker 25 cl volle melk
200 cc slagroom 15 g cacao 1 tl oploskoffie
Chocolade-ijs: klop de dooiers met de suiker, de cacao, de oploskoffie en 50 cc melk tot de cacao opgelost is. Voeg nu de rest van de melk toe. Klop de slagroom bijna stijf.
Meng beide bereidingen tot een homogene massa. Zet op ijsstand in de ijsmachine en bewaar in de diepvries. Decoreer volgens eigen inzicht, bijvoorbeeld met Brésiliennenootjes, een lepeltje advocaat, opgeklopte slagroom, cacaopoeder, …

chocolade-ijs

de              passie Creatief Koken kookvurige
print

chocolade-ijs

Chocolade-ijs: klop de dooiers met de suiker, de cacao, de oploskoffie en 50 cc melk tot de cacao opgelost is. Voeg nu de rest van de melk toe. Klop de slagroom bijna stijf.
Meng beide bereidingen tot een homogene massa. Zet op ijsstand in de ijsmachine en bewaar in de diepvries. Decoreer volgens eigen inzicht, bijvoorbeeld met Brésiliennenootjes, een lepeltje advocaat, opgeklopte slagroom, cacaopoeder, …
Bereiding Ingrediënten
3 eidooiers 100 g poedersuiker 25 cl volle melk
200 cc slagroom 15 g cacao 1 tl oploskoffie
de              passie Creatief Koken kookvurige