lamsrumpsteak tagliatelle courgette
ingrediënten - info pijnboompitjes basilicum knoflookteentjes Parmezaan olijfolie courgettes
Maak pesto van pijnboompitjes, basilicum, knoflookteentjes, Parmezaan en olijflie. Doe deze ingrediënten in een vijzel of kort in de cutter. Rooster pijnboompitjes. Schaaf Parmezaan. Frituur basilicumblaadjes. Snijd de courgettes met de mandoline in tagliatelle. Bak ze kort in een eetlepel eendenvet. Meng met pesto. Kruid met een paar draaien uit de pepermolen.
eendenvet peper uit de molen kerstomaatjes marjolein tijm rozemarijn lamsrumpsteak zout

lamsrumpsteak met tagliatelle van courgette

Bak de kerstomaatjes in een beetje eendenvet en kruid met gedroogde marjolein, tijm, peper en zout. Bereid de lamsrumpsteaks 4 uur op de hoge stand in de slowcooker gevuld met eendenvet, takjes verse tijm en rozemarijn. Bak ze kort op hevig vuur net voor het opdienen.
de              passie Creatief Koken kookvurige
print
Maak pesto van pijnboompitjes, basilicum, knoflookteentjes, Parmezaan en olijflie. Doe deze ingrediënten in een vijzel of kort in de cutter. Rooster pijnboompitjes. Schaaf Parmezaan. Frituur basilicumblaadjes. Snijd de courgettes met de mandoline in tagliatelle. Bak ze kort in een eetlepel eendenvet. Meng met pesto. Kruid met een paar draaien uit de pepermolen.

lamsrumpsteak

met tagliatelle

van courgette

Bak de kerstomaatjes in een beetje eendenvet en kruid met gedroogde marjolein, tijm, peper en zout. Bereid de lamsrumpsteaks 4 uur op de hoge stand in de slowcooker gevuld met eendenvet, takjes verse tijm en rozemarijn. Bak ze kort op hevig vuur net voor het opdienen.
Bereiding Ingrediënten
ingrediënten - info pijnboompitjes basilicum knoflookteentjes Parmezaan olijfolie courgettes
eendenvet peper uit de molen kerstomaatjes marjolein tijm rozemarijn lamsrumpsteak zout
de              passie Creatief Koken kookvurige