ingrediënten - info
pijnboompitjes
basilicum
knoflookteentjes
Parmezaan
olijfolie
courgettes
Maak pesto van pijnboompitjes, basilicum, knoflookteentjes,
Parmezaan en olijflie. Doe deze ingrediënten in een vijzel of
kort in de cutter.
Rooster pijnboompitjes. Schaaf Parmezaan. Frituur
basilicumblaadjes.
Snijd de courgettes met de mandoline in tagliatelle. Bak ze
kort in een eetlepel eendenvet. Meng met pesto. Kruid met
een paar draaien uit de pepermolen.
eendenvet
peper uit de molen
kerstomaatjes
marjolein
tijm
rozemarijn
lamsrumpsteak
zout
lamsrumpsteak met tagliatelle van courgette
Bak de kerstomaatjes in een beetje eendenvet en kruid met
gedroogde marjolein, tijm, peper en zout.
Bereid de lamsrumpsteaks 4 uur op de hoge stand in de
slowcooker gevuld met eendenvet, takjes verse tijm en
rozemarijn. Bak ze kort op hevig vuur net voor het opdienen.
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.