zeetongrolletjes Ostendaise

zeetongrolletjes Ostendaise

ingrediënten - info zeetongfilets mosselen grijze garnalen champignons visfumet koffieroom room witte wijn ui mosselkruiden
Rol de tongfilets op en prik ze vast. Variant: snijd een stuk verse zalm in staafjes en wikkel daarrond de zeetongfilets. Bak de champignons, knoflook en ui en breng op smaak. Stoom de tongrolletjes. Kook de mosselen in een beetje water met mosselkruiden. Haal 3/4 ervan uit de schelp. Maak een roux en leng aan met mosselvocht, witte wijn en visfumet. Voeg koffieroom en room toe. Breng op smaak met mosselkruiden en citroensap. De saus mag nu niet meer koken.
zalm (facultatief) dille bloem boter citroensap peterselie knoflook nootmuskaat peper & zout tijm fleurons citroen
Meng door de saus: ½ van de portie garnalen, de ontschelpte mosselen, de champignonmix en gehakte peterselie. Op het bord: overgiet de tongrolletjes met saus, bestrooi met de rest van de garnaaltjes, peterselie, mosselen in de schelp, gehakte dille, citroenschijfjes en fleurons (bladerdeegkoekjes).
Creatief Koken de              passie kookvurige
print
Rol de tongfilets op en prik ze vast. Variant: snijd een stuk verse zalm in staafjes en wikkel daarrond de zeetongfilets. Bak de champignons, knoflook en ui en breng op smaak. Stoom de tongrolletjes. Kook de mosselen in een beetje water met mosselkruiden. Haal 3/4 ervan uit de schelp. Maak een roux en leng aan met mosselvocht, witte wijn en visfumet. Voeg koffieroom en room toe. Breng op smaak met mosselkruiden en citroensap. De saus mag nu niet meer koken.

zeetongrolletjes

Ostendaise

ingrediënten - info zeetongfilets mosselen grijze garnalen champignons visfumet koffieroom room witte wijn ui mosselkruiden
zalm (facultatief) dille bloem boter citroensap peterselie knoflook nootmuskaat peper & zout tijm fleurons citroen
Bereiding Ingrediënten
Meng door de saus: ½ van de portie garnalen, de ontschelpte mosselen, de champignonmix en gehakte peterselie. Op het bord: overgiet de tongrolletjes met saus, bestrooi met de rest van de garnaaltjes, peterselie, mosselen in de schelp, gehakte dille, citroenschijfjes en fleurons (bladerdeegkoekjes).
de              passie Creatief Koken kookvurige