hazenrug arlequin

hazenrug arlequin

ingrediënten - info hazenrugfilets boter mosterd witte wijn
Bak de hazenrugfilets 3 minuten aan in boter, bestrijk met mosterd en zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Zet weg onder alufolie. Week de bakresten los met witte wijn en voeg aalbessengelei en wildfond toe. Laat inkoken en breng op smaak. Verdeel de saus over twee pannetjes. Voeg aan het eerste pannetje chocolade toe en werk af met koude boter. Voeg aan het andere pannetje room toe en laat inkoken. Gebruik indien nodig bindmiddel.
Op het bord: een voorgesneden hazenrugfilet, de helft overgoten met chocoladesaus en de andere helft met de roomsaus. Werk af met wildgarnituur en een aardappelbereiding naar keuze.
aalbessengelei chocolade room wildfond peper & zout
Creatief Koken de              passie kookvurige

hazenrug arlequin

Bak de hazenrugfilets 3 minuten aan in boter, bestrijk met mosterd en zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Zet weg onder alufolie. Week de bakresten los met witte wijn en voeg aalbessengelei en wildfond toe. Laat inkoken en breng op smaak. Verdeel de saus over twee pannetjes. Voeg aan het eerste pannetje chocolade toe en werk af met koude boter. Voeg aan het andere pannetje room toe en laat inkoken. Gebruik indien nodig bindmiddel.
ingrediënten - info hazenrugfilets boter mosterd witte wijn
Op het bord: een voorgesneden hazenrugfilet, de helft overgoten met chocoladesaus en de andere helft met de roomsaus. Werk af met wildgarnituur en een aardappelbereiding naar keuze.
Bereiding Ingrediënten
aalbessengelei chocolade room wildfond peper & zout
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige