hazenrug arlequin
Bak de hazenrugfilets 3 minuten aan in boter, bestrijk met
mosterd en zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op
200°C. Zet weg onder alufolie.
Week de bakresten los met witte wijn en voeg aalbessengelei
en wildfond toe. Laat inkoken en breng op smaak.
Verdeel de saus over twee pannetjes. Voeg aan het eerste
pannetje chocolade toe en werk af met koude boter. Voeg aan
het andere pannetje room toe en laat inkoken. Gebruik indien
nodig bindmiddel.
Op het bord: een voorgesneden hazenrugfilet, de helft
overgoten met chocoladesaus en de andere helft met de
roomsaus. Werk af met wildgarnituur en een
aardappelbereiding naar keuze.
aalbessengelei
chocolade
room
wildfond
peper & zout
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.