everzwijnfilet St. Hubert
ingrediënten - info everzwijnfilet boter peper & zout Saus: wildfond aalbessengelei mosterd witte balsamico room vloeiende bloem
Maak de marinade van de aangegeven ingrediënten. Marineer het vlees een uurtje. Dep het droog en bak het zoals een steak in de pan. Voeg na een paar minuutjes een borrelglas water toe, dek af en laat nog 10 minuten garen. Laat af het vuur nog een tiental minuutjes staan voor het opdienen.

everzwijnfilet St. Hubert

Marinade: rode wijn wortelen ui knoflook jeneverbessen peperkorrels laurier tijm peterselie
Maak de saus: voeg wildfond toe aan de gezeefde marinade en laat inkoken. Voeg naar smaak aalbessengelei, mosterd en witte balsamico toe. Voeg room toe, laat verder inkoken en bind de saus indien gewenst met wat vloeiende bloem opgelost in water. Dien op met de saus en bijgerechten naar keuze.
Creatief Koken de              passie kookvurige

eve

rzwi

jnfi

l

e

t

Sai

nt Hube

rt

Maak de marinade van de aangegeven ingrediënten. Marineer het vlees een uurtje. Dep het droog en bak het zoals een steak in de pan. Voeg na een paar minuutjes een borrelglas water toe, dek af en laat nog 10 minuten garen. Laat af het vuur nog een tiental minuutjes staan voor het opdienen.
ingrediënten - info everzwijnfilet boter peper & zout Saus: wildfond aalbessengelei mosterd witte balsamico room vloeiende bloem
Bereiding Ingrediënten
Marinade: rode wijn wortelen ui knoflook jeneverbessen peperkorrels laurier tijm peterselie
Maak de saus: voeg wildfond toe aan de gezeefde marinade en laat inkoken. Voeg naar smaak aalbessengelei, mosterd en witte balsamico toe. Voeg room toe, laat verder inkoken en bind de saus indien gewenst met wat vloeiende bloem opgelost in water. Dien op met de saus en bijgerechten naar keuze.
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche