champagnesorbet met schorseneren

champagnesorbet met schorseneren

350 ml rietsuikersiroop 250 ml champagne of schuimwijn 1 eiwit
Champagnesorbet: voeg de suikersiroop, champagne, eiwit en het sinaasappelsap samen en klop de substantie op tot een homogene, witte massa. Giet ze in de ijsmachine en zet deze op de sorbet-stand.
sap van 1 sinaasappel stervrucht schorseneren bloemsuiker olijfolie
Schil de schorseneren, snijd ze in flinterdunne slierten op de mandoline. Verwarm een lepeltje olijfolie in een braadpan. Bestuif de schorseneren met bloemsuiker en bak ze tot ze zijn zoet en gekarameliseerd zijn. Doe hetzelfde met een stervrucht die je in schijfjes gesneden hebt. In een schaaltje: een bolletje sorbet met de gekamelliseerde schorseneren en stervrucht.
Creatief Koken de              passie kookvurige

champagnesorbet

met schorseneren

Champagnesorbet: voeg de suikersiroop, champagne, eiwit en het sinaasappelsap samen en klop de substantie op tot een homogene, witte massa. Giet ze in de ijsmachine en zet deze op de sorbet-stand.
350 ml rietsuikersiroop 250 ml champagne of schuimwijn 1 eiwit
Bereiding Ingrediënten
sap van 1 sinaasappel stervrucht schorseneren bloemsuiker olijfolie
Schil de schorseneren, snijd ze in flinterdunne slierten op de mandoline. Verwarm een lepeltje olijfolie in een braadpan. Bestuif de schorseneren met bloemsuiker en bak ze tot ze zijn zoet en gekarameliseerd zijn. Doe hetzelfde met een stervrucht die je in schijfjes gesneden hebt. In een schaaltje: een bolletje sorbet met de gekamelliseerde schorseneren en stervrucht.
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français de              passie Creatief Koken kookvurige