cassoulet van girolles met gele wijn

cassoulet van girolles met gele wijn

ingrediënten - info wortelen champignons boter gele wijn
Voor de saus: snijd de worteltjes, sjalot selder en champignons in brunoise en laat zweten in boter. Voeg kruiden, room en vin jaune toe en laat inkoken tot sausdikte. Druk de saus door een zeef (chinois) en bind. Bak het eekhoorntjesbrood of een andere soort bospaddenstoelen naar smaak en laat inkoken tot alle vocht verdampt is. Voeg beide bereidingen samen en werk af met gesnipperd bieslook.
room peper & zout eekhoorntjesbrood bieslook sjalot selder
Creatief Koken de              passie kookvurige

cassoulet

van girolles

met gele wijn

ingrediënten - info wortelen champignons boter gele wijn
Voor de saus: snijd de worteltjes, sjalot selder en champignons in brunoise en laat zweten in boter. Voeg kruiden, room en vin jaune toe en laat inkoken tot sausdikte. Druk de saus door een zeef (chinois) en bind. Bak het eekhoorntjesbrood of een andere soort bospaddenstoelen naar smaak en laat inkoken tot alle vocht verdampt is. Voeg beide bereidingen samen en werk af met gesnipperd bieslook.
Bereiding Ingrediënten
room peper & zout eekhoorntjesbrood bieslook sjalot selder
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige