Foto: Wikimedia
•
Boukettes
•
Cabbage with mutton
- Le cabu roussi au mouton
•
Chimay cake - Gâteau Chimacien
•
Couques de Dinant
•
Dinant Flamiche
•
Escabeche of trout
•
Goose in the manner of Visé
•
Grenadin of veal
•
Kisses of Malmedy
•
La touffaye
•
Liège coffee
•
Liège Salad
•
Liège syrup
•
Liège waffles
•
Matoufè
•
Meat pie from Belgian Lorraine - Pâté Gaumais
•
Meatballs with rabbit sauce
•
Pagnon Borain
•
Pork tenderloin ‘al berdouille’
•
Potato rosti - Rastons al petote
•
The doubles of Binche - Les doubles de Binche
Belgian regional specialties - Wallonia
Nederlands
-
français
Belgian regional
specialties
- Wallonia -
•
Boukettes
•
Cabbage with mutton
- Le cabu roussi au mouton
•
Chimay cake - Gâteau Chimacien
•
Couques de Dinant
•
Dinant Flamiche
•
Escabeche of trout
•
Goose in the manner of Visé
•
Grenadin of veal
•
Kisses of Malmedy
•
La touffaye
•
Liège coffee
•
Liège Salad
•
Liège syrup
•
Liège waffles
•
Matoufè
•
Meat pie from Belgian Lorraine - Pâté
Gaumais
•
Meatballs with rabbit sauce
•
Pagnon Borain
•
Pork tenderloin ‘al berdouille’
•
Potato rosti - Rastons al petote
•
The doubles of Binche - Les doubles
de Binche
taste and tradition
Nederlands
français