Frankrijk
aligot uit de Lozère
axoa met kalfsvlees
bistro uiensoep
bœuf bourguignon
bouchotmosseltjes
met tijm en knoflook
bouillabaisse
met kreeft
cassoulet de Toulouse
choucroute
à l'Alsacienne
clafoutis met
Mediterrane groenten
coq au vin
daube van rundsvlees
escalope du bistrot
flammkuchen
gebakken geitenkaas
‘Bistro Parisienne’
gigot met ratatouille
en olijfoliepuree
haantje
op Normandische wijze
in de Römertopf
konijn op de wijze
van de Morvan
kraai met sjalottensaus
Picon au vin blanc
Picon Royal
potjevleesch
quiche Lorraine
rib-eye steak met saus
'café de Paris'
salade niçoise met
verse tonijn en ansjovis
Provençaalse
ratatouille
lamproie
à la bordelaise
kip Marengo
poulet à la Marengo
Elzasser baeckeoffe
met wild
ficelles Picardes
tartiflette met witloof
en beenham
terug naar overzicht
baba au rhum
met witte chocoladesaus
parelhoen met saus
Véronique
la broufade
uit de Camargue
français
-
English
Frankrijk
terug naar overzicht
français
English