Italia - piatti e contorni
asperges met Parmaham
en oude aceto balsamico
bistecca alla Fiorentina
Florentijnse biefstuk
carpaccio met truffel
en parmezaan
coregone
con salsa verde
coregone uit het meer
van Bolsena
courgetterolletjes
zucchini rollatini
fiori de zucca fritti
gebakken
courgettebloemen
gebakken mozzarella
in Parmaham
gegrilde sardines
met citroensaus
geitenvlees
op de wijze van Molise
haantje op de wijze
van Potenza
insalata caprese
involtini di vitello
kalfsvlees in tonijnsaus
vitello tonato
kip in mascarponesaus
Milanese hazenpeper
minestrone
mosselen
met gorgonzola
ossobuco
alla Milanese
parmigiana
alla Siciliana
pijlinktvisjes
‘Amalfi
’
polpette con crema
al Parmigiano
polpette en mortadella
in saffraansaus
insalata caprese
met watermeloen
saltimbocca
van kalfslapjes
saltimbocca
van kalkoen
met Marsalasaus
scaloppine al limone
Siciliaanse
gevulde tomaten
spezzatino di coniglio
konijnenstoofpot
steak
met balsamicosaus
T
oscaanse kip
in de Romeinse pot
worstjes
met gegrilde ricotta
gegrilde calamares
met salsa verde
Scaloppina di vitello
alla pizzaiola
cacciucco alla Livornese
stracotto alla fiorentina
cremoso al grana padano
con aceto balsamico
ossobuco met
balsamicoroomsaus
bruschetta met tomaten en
buffelmozzarella
antipasti italiani
kip in roomsaus
op Toscaanse wijze
limoncello
courgettebloemen
in pancetta
courgettebloemen
en -tagliatelle
sardientjes a beccafico
sarde a beccafico
caponata siciliana
Siciliaanse caponata
cumelo salade
risotto
met scampicrème
Zwaardvis met zucchini
serpente in pestosaus
terug naar overzicht
français
-
English
Italië
terug naar overzicht
piatti e contorni
français
English