feestelijke recepten - amuses
vis en zeevruchten
bloody Mary hapje
met gerookte zalm
brandade van forel
cocktail van koningskrab
met avocadocrème
cocktail van
Noordzeegarnalen
forelmousse met
gemarineerde rode biet
gerookte zalm met honing
en dillesaus
gerookte zalm met wodka
crème fraîche
komkommermousse
met zalmeieren
krabmousse met
mandarijntjes
oesters met witloof
in champagnesaus
timbaaltje
van zalmmousse
warme oester in
champagnesaus
zalmrolletje
met mierikswortel
proevertjes van de zee
uit Nieuwpoort
mantelschelpnootjes
in kerrieroom
terug naar overzicht
flan van king krab
met zure room
meer vis en zeevruchten:
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
vis en zeevruchten
•
erfgoedgerechten >
vis en zeevruchten
•
streekgerechten
>
vis en zeevruchten
•
wereldkeuken >
vis en zeevruchten
feestelijke recepten
amuses
vis en zeevruchten
terug naar overzicht
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
vis en zeevruchten
•
erfgoedgerechten >
vis en zeevruchten
•
streekgerechten
>
vis en zeevruchten
•
wereldkeuken >
vis en zeevruchten