feestelijke recepten - hoofdschotels
gevogelte
eend met perzikken
en lavendelsaus
geglaceerde kwartel,
puree van rodekool
met pruimen
gekonfijte eendenbout
met cactusvijgensaus
gelakt duifje met een
krokantje van peperkoek
gevulde parelhoen
met gegrilde rode biet
Kerstkalkoen
met Grand Veneursaus
parelhoen
met grappa
parelhoen met duinvoetje
en Piconsaus
parelhoen met
Pineau des Charentes
struisvogelsteak, wortelzalf,
perziksalsa, snijbiet
terug naar overzicht
meer recepten met pluimvee:
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
kip en gevogelte
•
erfgoedgerechten >
kip en gevogelte
•
streekgerechten
>
kip en gevogelte
•
wereldkeuken >
kip en gevogelte
gevogelte
terug naar overzicht
feestelijke recepten
hoofdschotels
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
kip en gevogelte
•
erfgoedgerechten >
kip en gevogelte
•
streekgerechten
>
kip en gevogelte
•
wereldkeuken >
kip en gevogelte