feestelijke recepten - koude voorgerechten
vis en zeevruchten
avocado met
Belgische kaviaar
carpaccio van gerookte
tonijn met honing
gerookte zalm
met appelcompote
kervelstoemp
met grijze garnalen
kreeft ‘bellevue’
langoustines
met gelei van tomaat
zalmterrine
maatjes met mosterd-
honingvinaigrette
tartaar van maatjes
met avocado
maatjes met rode biet
en appeljenever
kreeftencocktail
koude asperges
met gerookte zalm
en tuinkruiden
terug naar overzicht
meer vis en zeevruchten:
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
vis en zeevruchten
•
erfgoedgerechten >
vis en zeevruchten
•
streekgerechten
>
vis en zeevruchten
•
wereldkeuken >
vis en zeevruchten
vis en zeevruchten
terug naar overzicht
feestelijke recepten
koude
voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
vis en zeevruchten
•
erfgoedgerechten >
vis en zeevruchten
•
streekgerechten
>
vis en zeevruchten
•
wereldkeuken >
vis en zeevruchten