feestelijke recepten - nagerechten
aardbeien
met mascarpone
en oude balsamico
amandelmousse
met granité van Picon
braambessen met mango
en mascarpone
chocolademousse
crêpes Suzette
gazpacho van witte
chocolade, frambozenijs
ijsbom
kaasplankje met
appel-abrikozenchutney
kastanjemousse
met chocoladecrème
kelkje met roomijs
en kokos gazpacho
Kerstbiscuit
Kerstparfait met noten
Kerstkoffie
Normandische
pannenkoekjes met ijs
panna cotta
met meloen
peer ‘belle Hélène’
ricottamousse, aardbeien
en frambozencoulis
tiramisu variatie
yoghurttaart
met aardbeien
Kerststronk
met boterroom
IJstaart
met bosvruchten
Irish coffee
dessertmousse
quatre-quarts
Kerstcake
mango-mascarpone
met chocoladeroom
terug naar overzicht
meer zoete gerechten:
•
feestelijke gerechten >
nagerechten
•
eigentijds koken >
zoete gerechten
•
erfgoedgerechten >
zoete gerechten
•
streekgerechten
>
zoete gerechten
•
wereldkeuken >
zoete gerechten
•
basisbereidingen >
confituur - gelei - chutney - suikers
•
basisbereidingen >
ijs en sorbet
terug naar overzicht
feestelijke recepten
nagerechten
•
feestelijke gerechten >
nagerechten
•
eigentijds koken >
zoete gerechten
•
erfgoedgerechten >
zoete gerechten
•
streekgerechten
>
zoete gerechten
•
wereldkeuken >
zoete gerechten
•
basisbereidingen >
confituur - gelei - chutney - suikers
•
basisbereidingen >
ijs en sorbet