feestelijke recepten - warme voorgerechten
gevogelte
kwartel
met sjalottenpuree
en Portosaus
velouté van pastinaak
met ravioli
van eendenbout
terug naar overzicht
meer recepten met pluimvee:
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
kip en gevogelte
•
erfgoedgerechten >
kip en gevogelte
•
streekgerechten
>
kip en gevogelte
•
wereldkeuken >
kip en gevogelte
terug naar overzicht
feestelijke recepten
warme
voorgerechten
gevogelte
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
kip en gevogelte
•
erfgoedgerechten >
kip en gevogelte
•
streekgerechten
>
kip en gevogelte
•
wereldkeuken >
kip en gevogelte