het wildseizoen

vervolg vervolg patrijs met forestièresaus everzwijnstoofpotje met gekaramelliseerde appeltjes hertenburger met rösti van zoete aardappel bison met aardpeer en champignons kangoeroe met portosaus gevulde fazantfilet met rode biet-portosaus fazant in pompoen-kastanjesaus met aardpeerchips everzwijngebraad in linzenpuree gebakken hertenstoverij op Bourgondische wijze patrijs op de wijze van Toledo inwendig gemarineerd hertengebraad in de Römertopf tajine van hert met rode biet
Holzfällersteak van everzwijn Schnitzel van hert met stoofpeertjes en vijgenmosterd tagliatelle bolognese van hert
In al deze gerechten kan het wild perfect vervangen worden door rund, varken, kip of ander gevogelte
Creatief Koken de              passie kookvurige

het wildseizoen

In al deze gerechten kan het wild perfect vervangen worden door rund, varken, kip of ander gevogelte
Cuisine Créative Recettes en français vervolg vervolg patrijs met forestièresaus everzwijnstoofpotje met gekaramelliseerde appeltjes hertenburger met rösti van zoete aardappel bison met aardpeer en champignons kangoeroe met portosaus gevulde fazantfilet met rode biet-portosaus fazant in pompoen-kastanjesaus met aardpeerchips everzwijngebraad in linzenpuree gebakken hertenstoverij op Bourgondische wijze patrijs op de wijze van Toledo inwendig gemarineerd hertengebraad in de Römertopf tajine van hert met rode biet Holzfällersteak van everzwijn Schnitzel van hert met stoofpeertjes en vijgenmosterd tagliatelle bolognese van hert de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige