eigentijds koken - vis en zeevruchten
forelfilet
met knolseldersaus
schelvishaasje
met lentegroen
in saffraansaus
kabeljauw met daslook
en groene asperges
tongschar
op Oostendse wijze
tongschar in
sinaasappelsaus
viscurry met merluza
mediterrane vispan
op de barbecue
pasta met zalm en
spinazieroomsaus
Schelvishaasje
op sinaasappelpuree
met preigroensaus
terug naar overzicht
waterzooi van
kabeljauwhaasje met
lamsoor en spinazie
meer vis en zeevruchten:
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
vis en zeevruchten
•
erfgoedgerechten >
vis en zeevruchten
•
streekgerechten
>
vis en zeevruchten
•
wereldkeuken >
vis en zeevruchten
eigentijds koken
vis en zeevruchten
terug naar overzicht
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
vis en zeevruchten
•
erfgoedgerechten >
vis en zeevruchten
•
streekgerechten
>
vis en zeevruchten
•
wereldkeuken >
vis en zeevruchten