wildmenu
hors d’oeuvre
koud voorgerecht
Hazenpastei
soep
Witloofcrème met gedroogde reeham
warm voorgerecht
Patrijsfilet met Calvadosroom
smaakverfrisser
Citroensorbet met Elixir d’Anvers
hoofdschotel
Hertenmedaillons met braambessensaus
nagerecht
Chocolademousse
Eendencarpaccio met frambozen
Fazantenpaté met compote van bosvruchten
Mousse van bloedworst met speculoos
terug naar overzicht
français
-
English
wildmenu
hors d’oeuvre
koud voorgerecht
soep
warm voorgerecht
smaakverfrisser
hoofdschotel
nagerecht
Eendencarpaccio met frambozen
Fazantenpaté met compote van
bosvruchten
Mousse van bloedworst met speculoos
Hazenpastei
Witloofcrème met gedroogde reeham
Patrijsfilet met Calvadosroom
Citroensorbet met Elixir d’Anvers
Hertenmedaillons
met braambessensaus
Chocolademousse
terug naar overzicht
français
English