ražnjići

paprikapoeder uienpoeder knoflook peper en zout
Maak een marinade van olijfolie, geplette knoflookteentjes, paprikapoeder, uienpoeder, peper en zout in een kom te mengen. Snijd het vlees in kleine stukjes. Vul er brochettes mee, kip en varken afzonderlijk. Leg de spiesjes een paar uur ondergedompeld in de marinade. Grill de brochettes een zestal minuten langs elke kant op de barbecue. Bedruip regelmatig met een lepeltje marinade.
ingrediënten - info varkensvlees kippenborstfilet olijfolie
Ražnjići zijn vleesspiesjes die in de hele Balkan deel uitmaken van een barbecuefestijn. Ze onderscheiden zich op twee manieren van de gewone brochettes zoals wij ze kennen. Voor de ražnjići worden kleinere stukjes vlees gebruikt. Deze worden vooraf gemarineerd in een redelijk pikante marinade.
ražnjići
Creatief Koken de              passie kookvurige

ražnjići

Bereiding
Maak een marinade van olijfolie, geplette knoflookteentjes, paprikapoeder, uienpoeder, peper en zout in een kom te mengen. Snijd het vlees in kleine stukjes. Vul er brochettes mee, kip en varken afzonderlijk. Leg de spiesjes een paar uur ondergedompeld in de marinade. Grill de brochettes een zestal minuten langs elke kant op de barbecue. Bedruip regelmatig met een lepeltje marinade.
Ingrediënten
ingrediënten - info varkensvlees kippenborstfilet olijfolie
paprikapoeder uienpoeder knoflook peper en zout
Ražnjići zijn vleesspiesjes die in de hele Balkan deel uitmaken van een barbecuefestijn. Ze onderscheiden zich op twee manieren van de gewone brochettes zoals wij ze kennen. Voor de ražnjići worden kleinere stukjes vlees gebruikt. Deze worden vooraf gemarineerd in een redelijk pikante marinade.
ražnjići
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige