pladijsrolletjes in wortel-rode bietensaus

pladijsrolletjes in wortel-rode bietensaus

De saus. Schil en snijd een tiental wortelen in schijfjes. Snijd een zoete ui in halvemaantjes. Pel een paar knoflookteentjes. Snijd een paar gekookte rode bieten in stukken.
ingrediënten - info pladijsfilets wortelen rode bieten zoete uien sinaasappel bloedzurkel
knoflook dille bieslook peterselie kippenbouillon witte balsamico peper en zout
Doe alle deze ingrediënten in de thermoblender of soepmachine. Voeg de helft kippenbouillon en de helft versgeperst sinaasappelsap toe. Een half litertje vocht volstaat, want we willen een dikke soep. Breng op smaak met een scheut witte balsamico, peper en zout. Kies de stand ‘romige soep’ en start de robot. Je kan deze soep ook gewoon in een kookpot maken op de klassieke manier. Kruid bij met peper en zout. De pladijsrolletjes. Rol de filets op en fixeer ze met een cocktailprikker. Stoom ze gaar in 10 minuten. Doe dat net voor het opdienen. Op het bord: een spiegel saus met daarop een pladijsrolletje. Werk af met een boeketje dille, bloedzurkel, bieslook en peterselie.
Creatief Koken de              passie kookvurige

pladijsrolletjes

in wortel-rode

bietensaus

De saus. Schil en snijd een tiental wortelen in schijfjes. Snijd een zoete ui in halvemaantjes. Pel een paar knoflookteentjes. Snijd een paar gekookte rode bieten in stukken.
ingrediënten - info pladijsfilets wortelen rode bieten zoete uien sinaasappel
Ingrediënten Bereiding
knoflook dille bieslook peterselie kippenbouillon witte balsamico peper en zout
Doe alle deze ingrediënten in de thermoblender of soepmachine. Voeg de helft kippenbouillon en de helft versgeperst sinaasappelsap toe. Een half litertje vocht volstaat, want we willen een dikke soep. Breng op smaak met een scheut witte balsamico, peper en zout. Kies de stand ‘romige soep’ en start de robot. Je kan deze soep ook gewoon in een kookpot maken op de klassieke manier. Kruid bij met peper en zout. De pladijsrolletjes. Rol de filets op en fixeer ze met een cocktailprikker. Stoom ze gaar in 10 minuten. Doe dat net voor het opdienen. Op het bord: een spiegel saus met daarop een pladijsrolletje. Werk af met een boeketje dille, bloedzurkel, bieslook en peterselie.
de              passie Creatief Koken kookvurige