bloedworst met rode kool en appel

bloedworst met rode kool en appel

Dit is een fijne hors d’oeuvre met een knipoog naar de inlandse boerenkeuken. Je kan je immers een stevige gezinsmaaltijd voorstellen, waarbij als hoofdgerecht rodekool met appeltjes en gebakken bloedworst op tafel gezet wordt. Begeleid van een stevige pollepel aardappelpuree. Dat laatste gebeurt hier niet. De afwerking van dit hapje gebeurt met radijsscheutjes.
appeltjes suiker radijsscheutjes
Ontvel en snijd de worst op schijven. Leg daarop wat in suiker gekarameliseerde appelblokjes. Leg daarnaast een quenelle rode kool en werk af met waterkers of zoals hier, met radijsscheutjes.
Creatief Koken de              passie kookvurige

bloedworst met

rode kool en appel

Ontvel en snijd de worst op schijven. Leg daarop wat in suiker gekarameliseerde appelblokjes. Leg daarnaast een quenelle rode kool en werk af met waterkers of zoals hier, met radijsscheutjes.
Dit is een fijne hors d’oeuvre met een knipoog naar de inlandse boerenkeuken. Je kan je immers een stevige gezinsmaaltijd voorstellen, waarbij als hoofdgerecht rodekool met appeltjes en gebakken bloedworst op tafel gezet wordt. Begeleid van een stevige pollepel aardappelpuree. Dat laatste gebeurt hier niet. De afwerking van dit hapje gebeurt met radijsscheutjes.
Ingrediënten Bereiding
appeltjes suiker radijsscheutjes
de              passie Creatief Koken kookvurige