pralines van Oud Brugge

pralines van Oud Brugge

ingrediënten - info Oud Brugge kaas mascarpone gelatine
Snijd de kaas op dobbelsteentjes. Maak een beslag van wat mascarpone, zure room en gelatine opgelost in lauwe kippenfond. Giet dit over de kaasdobbelstenen en laat opstijven. Werk af met pistachenootjes en vermalen gedroogd pepertje.
kippenfond zure room pistachenootjes Spaans pepertje
Creatief Koken de              passie kookvurige

pralines

van Oud Brugge

Snijd de kaas op dobbelsteentjes. Maak een beslag van wat mascarpone, zure room en gelatine opgelost in lauwe kippenfond. Giet dit over de kaasdobbelstenen en laat opstijven. Werk af met pistachenootjes en vermalen gedroogd pepertje.
ingrediënten - info Oud Brugge kaas mascarpone gelatine
Ingrediënten Bereiding
kippenfond zure room pistachenootjes Spaans pepertje
de              passie Creatief Koken kookvurige