truffelsoep

truffelsoep

In de borden: een theelepeltje gehakte peterselie, op plakjes gesneden truffel en Parmezaan schaafsel. Dien de borden op en giet er aan tafel de soep in.
Maak een soepje van grof gesneden ui, knoflook, bospaddenstoelen of bruine kastanjechampignons, truffelschillen, truffeljus en kippenbouillon. Breng op smaak met gedroogde tijm, rozemarijn, peper. Mix de soep met de handmixer en zeef. Meng er wat room onder. Giet de soep in een voorverwarmde koffiepot.
ingrediënten - info bospaddenstoelen knoflook truffelschillen truffeljus verse zwarte truffel uien
rozemarijn tijm kippenbouillon room Parmezaan peper & zout peterselie
Creatief Koken de              passie kookvurige

truffelsoep

Maak een soepje van grof gesneden ui, knoflook, bospaddenstoelen of bruine kastanjechampignons, truffelschillen, truffeljus en kippenbouillon. Breng op smaak met gedroogde tijm, rozemarijn, peper. Mix de soep met de handmixer en zeef. Meng er wat room onder. Giet de soep in een voorverwarmde koffiepot.
In de borden: een theelepeltje gehakte peterselie, op plakjes gesneden truffel en Parmezaan schaafsel. Dien de borden op en giet er aan tafel de soep in.
ingrediënten - info bospaddenstoelen knoflook truffelschillen truffeljus verse zwarte truffel uien
Ingrediënten Bereiding
rozemarijn tijm kippenbouillon room Parmezaan peper & zout peterselie
de              passie Creatief Koken kookvurige