Doe geschilde en gesneden aardpeer, gevogeltebouillon en de helft van de cantharellen in een kookpot en laat 20 minuten koken. Breng op smaak met peper en zout. Pureer de soep met de staafmixer en druk door een fijne zeef. Breng terug aan de kook, laat een paar minuutjes sudderen en zet het vuur af. Bind de soep met een liaison van een losgeklopt eigeel met een eetlepel room. Laat niet meer koken.Bak de rest van de cantharellen. Snijd de truffel in plakjes.In het bord op de soep: gebakken cantharellen, plukjes kervel, plakjes truffel.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Doe geschilde en gesneden aardpeer, gevogeltebouillon en de helft van de cantharellen in een kookpot en laat 20 minuten koken. Breng op smaak met peper en zout. Pureer de soep met de staafmixer en druk door een fijne zeef. Breng terug aan de kook, laat een paar minuutjes sudderen en zet het vuur af. Bind de soep met een liaison van een losgeklopt eigeel met een eetlepel room. Laat niet meer koken.Bak de rest van de cantharellen. Snijd de truffel in plakjes.In het bord op de soep: gebakken cantharellen, plukjes kervel, plakjes truffel.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.