velouté
van aardpeer,
cantharellen
en truffel
Doe geschilde en gesneden aardpeer,
gevogeltebouillon en de helft van de
cantharellen in een kookpot en laat 20 minuten
koken. Breng op smaak met peper en zout.
Pureer de soep met de staafmixer en druk door
een fijne zeef. Breng terug aan de kook, laat
een paar minuutjes sudderen en zet het vuur af.
Bind de soep met een liaison van een
losgeklopt eigeel met een eetlepel room. Laat
niet meer koken.
Bak de rest van de cantharellen. Snijd de truffel
in plakjes.
In het bord op de soep: gebakken
cantharellen, plukjes kervel, plakjes truffel.
zwarte truffel
peper & zout
room
ei
kervel
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.