carpaccio gerookte tonijn met honing

carpaccio van gerookte tonijn met honing

ingrediënten - info gerookte tonijnfilet sesamolie olijfolie vloeibare honing sesamzaadjes rucola
Maak een vinaigrette van honing met gelijke delen olijfolie en sesamolie. Rooster sesamzaadjes. Halveer kerstomaatjes van verschillende kleur. Snijd kleine worteltjes en minikomkommers op staafjes van een vijftal centimeter.
Klop plakjes toastbrood (100% mie) plat met een vleeshamer en halveer ze. Besproei ze met een verstuiver met olijfolie en druk ze in kleine ringen. Zet die op een ovenplaat in een oven voorverwarmd op 200°C. Laat ze een tiental minuutjes roosteren tot het brood verkleurt. Haal ze uit de ringen en laat afkoelen. Vul ze met de groentestaafjes en wat bieslookstengels. Op het bord: een waaier van plakjes flinterdun gesneden tonijn, besprenkeld met vinaigrette en sesamzaadjes. Daarnaast een broodcilindertje en de tomaatjes. Werk af met roze peperbolletjes, grof himalaya zout en rucola.
roze peperbolletjes grof zout kerstomaatjes mini komkommers jonge worteltjes bieslook toastbrood
Creatief Koken de              passie kookvurige

carpaccio

van gerookte tonijn

met honing

Maak een vinaigrette van honing met gelijke delen olijfolie en sesamolie. Rooster sesamzaadjes. Halveer kerstomaatjes van verschillende kleur. Snijd kleine worteltjes en minikomkommers op staafjes van een vijftal centimeter.
ingrediënten - info gerookte tonijnfilet sesamolie olijfolie vloeibare honing sesamzaadjes ruccola
Klop plakjes toastbrood (100% mie) plat met een vleeshamer en halveer ze. Besproei ze met een verstuiver met olijfolie en druk ze in kleine ringen. Zet die op een ovenplaat in een oven voorverwarmd op 200°C. Laat ze een tiental minuutjes roosteren tot het brood verkleurt. Haal ze uit de ringen en laat afkoelen. Vul ze met de groentestaafjes en wat bieslookstengels. Op het bord: een waaier van plakjes flinterdun gesneden tonijn, besprenkeld met vinaigrette en sesamzaadjes. Daarnaast een broodcilindertje en de tomaatjes. Werk af met roze peperbolletjes, grof himalaya zout en rucola.
Ingrediënten Bereiding
roze peperbolletjes grof zout kerstomaatjes mini komkommers jonge worteltjes bieslook toastbrood
de              passie Creatief Koken kookvurige