avocado met Belgische kaviaar

avocado met Belgische kaviaar

ingrediënten - info rijpe avocado Griekse yoghurt bieslook
Pureer de avocado met de Griekse yoghurt tot een romige mousse. Voeg naar smaak citroensap en kruiden toe. In een champagnecoupe: een bodem mousse en daarop in het midden een eetlepel kaviaar.
Dit koude voorgerecht heeft alles om de eindejaarsfeesten op te vrolijken. Dat is -althans bij ons- één van de zeldzame momenten dat er echte kaviaar op het menu staat. Maar dan moet het ook meteen goed zijn. Dus geen compromissen voor iets dat erop lijkt, maar the real stuff, liefst Belgische kaviaar. Die is niet alleen relatief betaalbaar, maar bijzonder smaakvol. Elke andere kaviaar van topkwaliteit is uiteraard even oké. Maar als je ergens in de aanbieding ‘kaviaar’ aangeprezen ziet staan aan discountprijzen, trek dan maar je broek op en stap er voorbij.
Je kan dit sober afwerken met een toefje zure room en wat bieslook. Geen overdaad nodig, de focus moet op de kaviaar blijven rusten. Deze delicatesse eet je normaal niet elke week… Dien op met toast.
toastbrood citroen peper & zout Belgische kaviaar
Creatief Koken de              passie kookvurige

avocado met

Belgische kaviaar

Pureer de avocado met de Griekse yoghurt tot een romige mousse. Voeg naar smaak citroensap en kruiden toe. In een champagnecoupe: een bodem mousse en daarop in het midden een eetlepel kaviaar.
ingrediënten - info rijpe avocado Griekse yoghurt bieslook
Dit koude voorgerecht heeft alles om de eindejaarsfeesten op te vrolijken. Dat is - althans bij ons- één van de zeldzame momenten dat er echte kaviaar op het menu staat. Maar dan moet het ook meteen goed zijn. Dus geen compromissen voor iets dat erop lijkt, maar the real stuff, liefst Belgische kaviaar. Die is niet alleen relatief betaalbaar, maar bijzonder smaakvol. Elke andere kaviaar van topkwaliteit is uiteraard even oké. Maar als je ergens in de aanbieding ‘kaviaar’ aangeprezen ziet staan aan discountprijzen, trek dan maar je broek op en stap er voorbij.
Ingrediënten Bereiding
toastbrood citroen peper & zout Belgische kaviaar
Je kan dit sober afwerken met een toefje zure room en wat bieslook. Geen overdaad nodig, de focus moet op de kaviaar blijven rusten. Deze delicatesse eet je normaal niet elke week… Dien op met toast.
de              passie Creatief Koken kookvurige