cocktail van Noordzeegarnalen

cocktail van Noordzeegarnalen

ingrediënten - info mango wortelen komkommer kervel tomaten witloof
De ‘aankleding’ van een garnalencocktail kent bijna geen beperkingen voor een hobbykok met inspiratie. Diverse ingrediënten kunnen in verschillende combinaties gebruikt worden. Bijvoorbeeld: avocado, mandarijntjes, scheutjes van rodekool, gedroogde kerstomaatjes, ongepelde garnalen als versiering, appel, kwarteleitjes in plaats van kippeneieren.
In coupes: een bodempje fijngesneden kropsla, een blaadje witloof, staafjes mango, wortel, komkommer, een kwart van een eitje, gesnipperde lente-ui, een portie tomatenblokjes, hand gepelde grijze garnalen. Werk af met een schijfje citroen en een takje kervel. Serveer de saus in een apart potje.
ei grijze garnalen citroenschijfje lente-ui kropsla mayonaise ketchup gin
Kook de eitjes en snijd ze in kwartjes. Ontvel een tomaat, maak ze leeg en snijd ze in blokjes. Pel de grijze garnalen. Snijd de mango, komkommer en wortel in staafjes van gelijke dikte en lengte. Verdeel een citroenschijfje in vier partjes. Pel de garnalen. Meng mayonaise met ketchup en een scheutje gin.
Creatief Koken de              passie kookvurige

cocktail van

Noordzeegarnalen

Kook de eitjes en snijd ze in kwartjes. Ontvel een tomaat, maak ze leeg en snijd ze in blokjes. Pel de grijze garnalen. Snijd de mango, komkommer en wortel in staafjes van gelijke dikte en lengte. Verdeel een citroenschijfje in vier partjes. Pel de garnalen. Meng mayonaise met ketchup en een scheutje gin. In coupes: een bodempje fijn gesneden kropsla, een blaadje witloof, staafjes mango, wortel, komkommer, een kwart van een eitje, gesnipperde lente-ui, een portie tomatenblokjes, hand gepelde grijze garnalen. Werk af met een schijfje citroen en een takje kervel. Serveer de saus in een apart potje.
ingrediënten - info mango wortelen komkommer kervel tomaten witloof
Ingrediënten Bereiding
ei grijze garnalen citroenschijfje lente-ui kropsla mayonaise ketchup gin
De ‘aankleding’ van een garnalencocktail kent bijna geen beperkingen voor een hobbykok met inspiratie. Diverse ingrediënten kunnen in verschillende combinaties gebruikt worden. Bijvoorbeeld: avocado, mandarijntjes, scheutjes van rodekool, gedroogde kerstomaatjes, ongepelde garnalen als versiering, appel, kwarteleitjes in plaats van kippeneieren.
de              passie Creatief Koken kookvurige