forelmousse met gemarineerde rode biet

Snijd de gekookte rode biet in brunoise en marineer in witte balsamico. Maak een mousse van Ardense gerookte forel gemixt met zure room. Op het bordje: een lepel gemarineerde rode biet met daarop een schepje mousse. De afwerking gebeurt met een toefje zure room, foreleitjes en een takje dille.
ingrediënten - info Ardense forelfilets rode biet
forelmousse gemarineerde rode biet
Laat je niet misleiden door de foto hiernaast. Het lijkt wel een gigantische berg mousse op rotsblokken van rode biet. In werkelijkheid gaat het om een klein maar fijn hapje, gepresenteerd op een aperobordje. Je kan het trouwens ook als lepelhapje presenteren.
zure room witte balsamico foreleitjes dille
Creatief Koken de              passie kookvurige

forelmousse

met gemarineerde

rode biet

Snijd de gekookte rode biet in brunoise en marineer in witte balsamico. Maak een mousse van Ardense gerookte forel gemixt met zure room. Op het bordje: een lepel gemarineerde rode biet met daarop een schepje mousse. De afwerking gebeurt met een toefje zure room, foreleitjes en een takje dille.
ingrediënten - info Ardense forelfilets rode biet
Laat je niet misleiden door de foto hiernaast. Het lijkt wel een gigantische berg mousse op rotsblokken van rode biet. In werkelijkheid gaat het om een klein maar fijn hapje, gepresenteerd op een aperobordje. Je kan het trouwens ook als lepelhapje presenteren.
Ingrediënten Bereiding
zure room witte balsamico foreleitjes dille
de              passie Creatief Koken kookvurige