mousse van bloedworst met speculaas

mousse van bloedworst met speculaas

De bloedworst, zonder vel uiteraard, wordt gemixt met: geraspte speculaas, geweekte gelatineblaadjes opgelost in kalfsfond en een paar lepels opgeklopte room. Naast de mousse een gel van appelsap opgekookt met agaragar. De afwerking gebeurt met mosterdzaadjes geweekt in water met witte balsamico. Werk af met geraspte speculaas. Een kleurtoets kan, met een beetje munt.
ingrediënten - info bloedworst speculaas gelatineblaadjes kalfsfond
room appelsap agaragar mosterdzaadjes witte balsamico munt
Creatief Koken de              passie kookvurige

mousse van

bloedworst

met speculaas

De bloedworst, zonder vel uiteraard, wordt gemixt met: geraspte speculaas, geweekte gelatineblaadjes opgelost in kalfsfond en een paar lepels opgeklopte room. Naast de mousse een gel van appelsap opgekookt met agaragar. De afwerking gebeurt met mosterdzaadjes geweekt in water met witte balsamico. Werk af met geraspte speculaas. Een kleurtoets kan, met een beetje munt.
ingrediënten - info bloedworst speculaas gelatineblaadjes kalfsfond
Ingrediënten Bereiding
room appelsap agaragar mosterdzaadjes witte balsamico munt
de              passie Creatief Koken kookvurige