bloody Mary hapje met gerookte zalm

bloody Mary hapje met gerookte zalm

Warm tomatensap op en voeg een flinke scheut wodka toe. Breng op smaak met selderzout, peper uit de molen en tabasco. Voeg in brunoise gesneden ongekookte groene selder toe. Roer een uitgeknepen geweekt blaadje gelatine door de bereiding. Giet dit in individuele potjes en zet ze in de koeling. Werk voor het opdienen af met geraspt hardgekookt ei, zalmsnippers, zalmeitjes, een toefje zure room en een takje dille.
ingrediënten - info tomatensap wodka selderzout peper tabasco
Bloody Mary staat meestal voor een cocktail van tomatensap met vodka. Hier wordt op basis van deze ingrediënten een hapje klaargemaakt. Je kan het aanbieden als hors d’oeuvre in een serietje van drie, zoals ik meestal doe. Dat komt dan op tafel net voor het koude voorgerecht in een meergangenmenu.
groene selder gelatine ei gerookte zalm zalmeitjes zure room dille
Creatief Koken de              passie kookvurige
Warm tomatensap op en voeg een flinke scheut wodka toe. Breng op smaak met selderzout, peper uit de molen en tabasco. Voeg in brunoise gesneden ongekookte groene selder toe. Roer een uitgeknepen geweekt blaadje gelatine door de bereiding. Giet dit in individuele potjes en zet ze in de koeling. Werk voor het opdienen af met geraspt hardgekookt ei, zalmsnippers, zalmeitjes, een toefje zure room en een takje dille.
ingrediënten - info tomatensap wodka selderzout peper tabasco
Bloody Mary staat meestal voor een cocktail van tomatensap met vodka. Hier wordt op basis van deze ingrediënten een hapje klaargemaakt. Je kan het aanbieden als hors d’oeuvre in een serietje van drie, zoals ik meestal doe. Dat komt dan op tafel net voor het koude voorgerecht in een meergangenmenu.

bloody Mary

hapje met

gerookte zalm

Ingrediënten Bereiding
groene selder gelatine ei gerookte zalm zalmeitjes zure room dille
de              passie Creatief Koken kookvurige