gekaramelliseerde physalis

ingrediënten - info witte balsamico moscatel
fijne suiker kaneelpoeder steranijspoeder kardemompoeder
Doe gelijke delen witte balsamico met zoete Spaanse moscatel wijn in een steelpannetje. Voeg een paar eetlepels fijne suiker toe. Kruid met kaneelpoeder, steranijspoeder en kardemompoeder. Breng aan de kook. Schep de bessen in het pannetje en laat alles een minuurtje doorkoken. De bessen mogen barsten maar niet tot moes gekookt worden. Schep ze er op tijd uit en kook de marinade verder in tot stroop. Leg de bessen terug in de siroop en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Creatief Koken de              passie kookvurige

gekaramelliseerde

physalis

bereiding
receptfiche receptfiche ingrediënten
ingrediënten - info witte balsamico moscatel
fijne suiker kaneelpoeder steranijspoeder kardemompoeder
Cuisine Créative Recettes en français
Doe gelijke delen witte balsamico met zoete Spaanse moscatel wijn in een steelpannetje. Voeg een paar eetlepels fijne suiker toe. Kruid met kaneelpoeder, steranijspoeder en kardemompoeder. Breng aan de kook. Schep de bessen in het pannetje en laat alles een minuurtje doorkoken. De bessen mogen barsten maar niet tot moes gekookt worden. Schep ze er op tijd uit en kook de marinade verder in tot stroop. Leg de bessen terug in de siroop en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige