kastanjepannenkoekjes

kastanjepannenkoekjes

ingrediënten - info kastanjemeel
boekweitmeel eieren
Meng het kastanjemeel met boekweitmeel in een verhouding van 2 op 1. Reken op 1 ei per 100 gr meel. Voeg water toe tot een soepel dun beslag ontstaat. Laat een kwartiertje rusten. Neem een koekenpannetje, verwarm daarin een klontje boter en bak flensjes zoals je zou doen met gewoon pannenkoekendeeg.
Creatief Koken de              passie kookvurige print

kastanje-

pannenkoekjes

bereiding
receptfiche receptfiche ingrediënten
ingrediënten - info kastanjemeel
boekweitmeel eieren
Meng het kastanjemeel met boekweitmeel in een verhouding van 2 op 1. Reken op 1 ei per 100 gr meel. Voeg water toe tot een soepel dun beslag ontstaat. Laat een kwartiertje rusten. Neem een koekenpannetje, verwarm daarin een klontje boter en bak flensjes zoals je zou doen met gewoon pannenkoekendeeg.
de              passie Creatief Koken kookvurige