gebakken vijgen

olijfoliespray vloeibare honing Licor 43
Was de vijgen en halveer ze. Bestuif de bodem van een brede pan met olijfoliespray. Verhit de pan en leg er dan de vijgen in, met de snijkant naar onder. Laat ze een minuutje bakken en keer ze om. Smeer de snijkanten van de vijgen in met een borsteltje en vloeibare honing. Breng op smaak met een paar draaien uit de pepermolen, zonder te overdrijven evenwel. Giet een borrelglas Licor 43 in de pan en hussel de vijgen goed dooreen. Controleer met een vork of de vijgen voldoende gaar zijn en dien ze op als bijgerecht bij een gourmet, winterbarbecue of wildschotel.
ingrediënten - info vijgen peper van de molen
Creatief Koken de              passie kookvurige

gebakken vijgen

olijfoliespray vloeibare honing Licor 43
bereiding Ingrediënten
Was de vijgen en halveer ze. Bestuif de bodem van een brede pan met olijfoliespray. Verhit de pan en leg er dan de vijgen in, met de snijkant naar onder. Laat ze een minuutje bakken en keer ze om. Smeer de snijkanten van de vijgen in met een borsteltje en vloeibare honing. Breng op smaak met een paar draaien uit de pepermolen, zonder te overdrijven evenwel. Giet een borrelglas Licor 43 in de pan en hussel de vijgen goed dooreen. Controleer met een vork of de vijgen voldoende gaar zijn en dien ze op als bijgerecht bij een gourmet, winterbarbecue of wildschotel.
ingrediënten - info vijgen peper van de molen
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige