knolselderpuree
ingrediënten - info
nootmuskaat
peper uit de molen
Dit wordt pure knolselderpuree, zonder toevoeging van
aardappelen. Schil de knolselder en hak hem in grove
stukken. Laat een tiental minuten koken en controleer de
garing. Giet af, laat uitlekken en uitdampen. Je kan de
knolselderblokjes ook gaar stomen.
Doe de knolselder dan in een pot met een klontje boter en
maak er puree van met de aardappelstamper of de handmixer.
Breng op smaak met nootmuskaat, peper en kruidenzout.
Voeg juist genoeg room toe om een goeie consistentie te
krijgen. Het mag geen pap worden.
.
kruidenzout
knolselder
boter
room
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.
meer vegetarische gerechten: