lamsoorsaus

lamsoorsaus

witte wijn peper en zout room maïszetmeel
Breng een halve liter visfond aan de kook. Voeg een ruime portie lamsoor toe en laat doorkoken. Giet er een glas witte wijn bij en kruid met peper en een beetje zout. Zet de staafmixer in de pot en pureer tot alle blaadjes verdwenen zijn. Voeg al roerend scheutjes room toe. Niet teveel, want de mooie groene kleur moet blijven overheersen. Breng de saus aan de kook. Bind ze met mäiszetmeel. Een voorbeeld van toepassing: zonnevis met lamsoor
ingrediënten - info visfond lamsoor
Creatief Koken de              passie kookvurige

lamsoorsaus

witte wijn peper en zout room maïszetmeel
bereiding Ingrediënten
Breng een halve liter visfond aan de kook. Voeg een ruime portie lamsoor toe en laat doorkoken. Giet er een glas witte wijn bij en kruid met peper en een beetje zout. Zet de staafmixer in de pot en pureer tot alle blaadjes verdwenen zijn. Voeg al roerend scheutjes room toe. Niet teveel, want de mooie groene kleur moet blijven overheersen. Breng de saus aan de kook. Bind ze met mäiszetmeel. Een voorbeeld van toepassing: zonnevis met lamsoor
ingrediënten - info visfond lamsoor
receptfiche receptfiche
de              passie Creatief Koken kookvurige