bloemkool-venkelpuree
room
foelie
peper en zout
venkelzaadpoeder
dille
gedroogde gebakken uitjes
Maak bloemkoolroosjes. Snijd een venkel in blokjes, Snijd een
ui in halvemaantjes. Pel een paar knoflookteentjes. Stoom dit
alles samen gaar in een stoomoven of soortgelijk apparaat.
Schep de groenten daarna in een kookpot, voeg een paar
scheuten culinaire room toe. Zet de staafmixer in de pot en
pureer. Breng op smaak met peper, zout, foelie,
venkelzaadpoeder en dille.
Meng een handvol gedroogde gebakken uitjes met de puree.
Zet de schotel een kwartiertje in een heteluchtoven op 85°C
om uit te dampen.
ingrediënten - info
bloemkool
venkel
uien
knoflook
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.
meer vegetarische gerechten: