ingrediënten - info
ui
knoflook
pancetta
olijfolie
Bak gesnipperde ui glazig met gekneusde knoflookteentjes in
olijfolie en houd dit warm. Bak flinterdun gesneden pancetta
krokant in dezelfde pan. Houd warm samen met de ui en
knoflook.
omelet ‘o sole mio’
tomaten
bladpeterselie
bieslook
pijpajuintjes
eieren
Ontvel tomaten, haal ze leeg en snijd het vruchtvlees in
dobbelsteentjes. Hak verse bladpeterselie, bieslook en
pijpajuintjes.
Giet een paar geklutste eieren in de pan, besproeid met
olijfolie en laat ze rustig stollen. Als dat begint, maak dan het
midden van de pan vrij.
Dresseer eerst de warme bereiding over de stollende omelet.
Dan de koude. Breek een ei in een kommetje en giet het in het
gat in het midden van de omelet. Kruid alles met peper en
zout.
Beoordeel wanneer het spiegelei voldoende gegaard is en laat
dan de omelet voorzichtig op een plat voorverwarmd bord
glijden.