eieren peterselie peper en zout boter aardappelpuree gedroogde gebakken uitjes

zonnevis met asperges en bearnaisesaus

ingrediënten - info witte asperges bearnaisesaus zonnevis vloeiende bloem
zonnevis met asperges en bearnaisesaus
de              passie Creatief Koken kookvurige
Schil de asperges grondig, zodat er geen taaie slierten achterblijven. Stoom ze gaar in een vijftal minuutjes in de microgolfoven of op een andere manier. Op het bord. Leg een zonnevis op het bord. Daarnaast een schep aardappelpuree, afgewerkt met gedroogde gebakken uitjes. Daarnaast een zestal asperges. Werk verder af met een mengeling van gehakte peterselie en geplet ei. En tenslotte een flinke schep warme bearnaisesaus over de asperges. Nog een paar draaien uit de pepermolen erover en klaar.
Koop of maak een opwarmbare bearnaisesaus. Kook één ei per persoon hard. Verkruimel het en kruid met peper en zout. Snipper de verse peterselie. Maak een aardappelpuree. Droog de gekuiste zonnevisjes met keukenpapier en wentel ze in vloeiende bloem. Bak de visjes ongeveer drie à vier minuten op elke kant in een hete pan met bruisende boter en olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet even warm weg.
print

zonnevis

met asperges

en bearnaisesaus

Bereiding
eieren peterselie peper en zout boter aardappelpuree gedroogde gebakken uitjes
Ingrediënten
ingrediënten - info witte asperges bearnaisesaus zonnevis vloeiende bloem
Koop of maak een opwarmbare bearnaisesaus. Kook één ei per persoon hard. Verkruimel het en kruid met peper en zout. Snipper de verse peterselie. Maak een aardappelpuree. Droog de gekuiste zonnevisjes met keukenpapier en wentel ze in vloeiende bloem. Bak de visjes ongeveer drie à vier minuten op elke kant in een hete pan met bruisende boter en olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet even warm weg.
Schil de asperges grondig, zodat er geen taaie slierten achterblijven. Stoom ze gaar in een vijftal minuutjes in de microgolfoven of op een andere manier. Op het bord. Leg een zonnevis op het bord. Daarnaast een schep aardappelpuree, afgewerkt met gedroogde gebakken uitjes. Daarnaast een zestal asperges. Werk verder af met een mengeling van gehakte peterselie en geplet ei. En tenslotte een flinke schep warme bearnaisesaus over de asperges. Nog een paar draaien uit de pepermolen erover en klaar.
de              passie Creatief Koken kookvurige