forel met amandelen
Was de forel, bevochtig met melk en wentel in de bloem. Bak de forel 8 minuten aan elke kant in boter met olie. Bak de geschaafde amandelen in een droge pan. Voeg boter en gehakte peterselie toe en bak nog een tweetal minuten. Leg een forel op een bord en schep daarop de amandelen. Garneer met citroenpartjes. In deze versie (foto) wordt de forel begeleid van een bearnaisesausje, broccolimousse en venkelpuree.

forel met amandelen

ingrediënten - info forel amandelen melk bloem
citroen platte peterselie boter olijfolie peter & zout
Creatief Koken de              passie kookvurige
print
Was de forel, bevochtig met melk en wentel in de bloem. Bak de forel 8 minuten aan elke kant in boter met olie. Bak de geschaafde amandelen in een droge pan. Voeg boter en gehakte peterselie toe en bak nog een tweetal minuten. Leg een forel op een bord en schep daarop de amandelen. Garneer met citroenpartjes. In deze versie (foto) wordt de forel begeleid van een bearnaisesausje, broccolimousse en venkelpuree.

forel met

amandelen

ingrediënten - info forel amandelen melk bloem
citroen platte peterselie boter olijfolie peter & zout
Bereiding Ingrediënten
de              passie Creatief Koken kookvurige