Pel de tomaten: snijd met een scherp mes een kruis op de
bovenkant van de tomaat, steek een vork in de onderkant en
dompel ze 15 seconden in kokend water. Koel onmiddellijk af
onder koud stromend water. De pel kan je nu zeer gemakkelijk
verwijderen.
tomaat-garnaal
ingrediënten - info
grote tomaten
Noordzeegarnaal
verse mayonaise
sjalot
peterselie
Snijd 1/3 van de tomaat (bovenkant) af en haal het leeg met
een lepeltje.
Doe een lepel mayonaise in de lege tomaat. Schep daarop de
handgepelde grijze garnaaltjes. Je kan er het hoedje nu terug
opzetten indien gewenst.
Dresseer het bord volgens inspiratie met grijze garnaaltjes,
gerookte zalm, gesnipperde sjalot, hardgekookt ei, gehakte
peterselie, eikenbladsla, bieslook, citroen, peper, zout en
cayennepeper.
eikenbladsla
bieslook
citroen
gerookte zalm
peper uit de molen
cayennepeper
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.