advocaat
Klop de eidooiers op met de handmixer met geleidelijke toevoeging van de suiker en vanillesuiker. Blijven kloppen tot alle suiker opgelost is. Klop nu langzaam de melk door het eimengsel met de mixer op lage snelheid. Doe er al kloppend, een mespuntje kaneel bij en dan zeer langzaam de alcohol en de rum.

advocaat

ingrediënten - info 12 eieren 350 gr griessuiker 2 zakjes vanillesuiker
Als alles goed gemengd is, giet je de advocaat in bokalen. Laat de bokalen een paar weken staan in de koelkast. Hoe langer hoe beter, want de advocaat komt dan pas op de gewenste dikte. Je kan hem in principe minstens één jaar bewaren.
20 cl pure alcohol (96%) 10 cl bruine rum mespuntje kaneel een blik gecondenseerde melk (+- 40 cl)
Creatief Koken de              passie kookvurige
print

advocaat

Klop de eidooiers op met de handmixer met geleidelijke toevoeging van de suiker en vanillesuiker. Blijven kloppen tot alle suiker opgelost is. Klop nu langzaam de melk door het eimengsel met de mixer op lage snelheid. Doe er al kloppend, een mespuntje kaneel bij en dan zeer langzaam de alcohol en de rum.
Als alles goed gemengd is, giet je de advocaat in bokalen. Laat de bokalen een paar weken staan in de koelkast. Hoe langer hoe beter, want de advocaat komt dan pas op de gewenste dikte. Je kan hem in principe minstens één jaar bewaren.
Bereiding Ingrediënten
ingrediënten - info 12 eieren 350 gr griessuiker 2 zakjes vanillesuiker
20 cl pure alcohol (96%) 10 cl bruine rum mespuntje kaneel een blik gecondenseerde melk (+- 40 cl)
de              passie Creatief Koken kookvurige