Snijd het rundvlees grof. Maak een saus van ketchup,
mosterd, mayonaise en worcestershiresaus. Meng dit onder
het vers gehakt vlees. Kruid met peper, zout en zacht
paprikapoeder.
steak tartaar met frietjes
ingrediënten - info
biefstuk
ketchup
mosterd
mayonaise
worcestershiresaus
olijfolie
eidooiers
kropsla
Schep het bereide gehakt in ingeöliede glazen potjes en stort
die uit op de borden. Maak met een koffielepel een holte in de
bovenkant van het torentje en schep er een eidooier in.
Garneer het bord met sla, gesnipperde sjalot, kappertjes,
augurkjes en zilveruitjes. Als fantasietje kan je er zoals hier
bijvoorbeeld, schijfjes komkommer en kerstomaatjes aan
toevoegen.
Dien op met verse frietjes.
sjalot
kappertjes
augurkjes
zilveruitjes
komkommer
kerstomaatjes
peper en zout
zacht paprikapoeder
aardappelen