steak tartaar met frietjes
Snijd het rundvlees grof. Maak een saus van ketchup, mosterd, mayonaise en worcestershiresaus. Meng dit onder het vers gehakt vlees. Kruid met peper, zout en zacht paprikapoeder.

steak tartaar met frietjes

ingrediënten - info biefstuk ketchup mosterd mayonaise worcestershiresaus olijfolie eidooiers kropsla
Schep het bereide gehakt in ingeöliede glazen potjes en stort die uit op de borden. Maak met een koffielepel een holte in de bovenkant van het torentje en schep er een eidooier in. Garneer het bord met sla, gesnipperde sjalot, kappertjes, augurkjes en zilveruitjes. Als fantasietje kan je er zoals hier bijvoorbeeld, schijfjes komkommer en kerstomaatjes aan toevoegen. Dien op met verse frietjes.
sjalot kappertjes augurkjes zilveruitjes komkommer kerstomaatjes peper en zout zacht paprikapoeder aardappelen
Creatief Koken de              passie kookvurige
print
Snijd het rundvlees grof. Maak een saus van ketchup, mosterd, mayonaise en worcestershiresaus. Meng dit onder het vers gehakt vlees. Kruid met peper, zout en zacht paprikapoeder.

steak tartaar

met frietjes

ingrediënten - info biefstuk ketchup mosterd mayonaise worcestershiresaus olijfolie eidooiers kropsla
Schep het bereide gehakt in ingeöliede glazen potjes en stort die uit op de borden. Maak met een koffielepel een holte in de bovenkant van het torentje en schep er een eidooier in. Garneer het bord met sla, gesnipperde sjalot, kappertjes, augurkjes en zilveruitjes. Als fantasietje kan je er zoals hier bijvoorbeeld, schijfjes komkommer en kerstomaatjes aan toevoegen. Dien op met verse frietjes.
sjalot kappertjes augurkjes zilveruitjes komkommer kerstomaatjes peper en zout zacht paprikapoeder aardappelen
Bereiding Ingrediënten
de              passie Creatief Koken kookvurige