blinde vinken huisgemaakt
Snipper de sjalotjes en bak ze met gehakte verse salie in wat boter. Meng dit onder het gehakt en kruid bij met peper en zout. Schep quenelles van het gehakt en leg ze op een sneetje rosbief.

blinde vinken, huisgemaakt

salie sjalotten boter peper & zout
Plooi eerst de zijkanten van de plakjes rosbief naar binnen op het gehakt en rol het dan op, zodat het volledig omwikkeld is. Bak de blinde vinken rondom in boter en zet ze dan 15 minuten in een hete luchtoven op 200°C. Dien op met een ajuin- met biersaus of een andere saus naar keuze. Varianten zijn mogelijk: gebruik gemengd gehakt, zuiver varkensgehakt of kippengehakt. Omwikkel met ontbijtspek, dunne kalfslapjes of dunne kippenlapjes, al naargelang de aard van de vulling.
ingrediënten - info dun gesneden rosbief rundergehakt
Creatief Koken de              passie kookvurige
print
Snipper de sjalotjes en bak ze met gehakte verse salie in wat boter. Meng dit onder het gehakt en kruid bij met peper en zout. Schep quenelles van het gehakt en leg ze op een sneetje rosbief.

blinde vinken,

huisgemaakt

salie sjalotten boter peper & zout
Plooi eerst de zijkanten van de plakjes rosbief naar binnen op het gehakt en rol het dan op, zodat het volledig omwikkeld is. Bak de blinde vinken rondom in boter en zet ze dan 15 minuten in een hete luchtoven op 200°C. Dien op met een ajuin- met biersaus of een andere saus naar keuze. Varianten zijn mogelijk: gebruik gemengd gehakt, zuiver varkensgehakt of kippengehakt. Omwikkel met ontbijtspek, dunne kalfslapjes of dunne kippenlapjes, al naargelang de aard van de vulling.
ingrediënten - info dun gesneden rosbief rundergehakt salie
Bereiding Ingrediënten
de              passie Creatief Koken kookvurige