chocolademousse

chocolademousse

200 gr pure chocolade 4 eiwit 1 zakje vanillesuiker
Smelt 200 g fondant chocolade au bain-marie en doe er een flinke klont gezouten boter en een zakje vanillesuiker bij. Klop 4 eiwitten stijf. Klop de room stijf met 100 g bloemsuiker. Meng al roerend de room met de gesmolten chocolade. Spatel er dan voorzichtig het eiwit doorheen. Schep de mousse in coupes en laat een nachtje opstijven in de koelkast. Dien op met een toefje slagroom.
30 gr gezouten boter 2 dl room 100 gr poedersuiker
Creatief Koken de              passie kookvurige

chocolademousse

200 gr pure chocolade 4 eiwit 1 zakje vanillesuiker
Smelt 200 g fondant chocolade au bain-marie en doe er een flinke klont gezouten boter en een zakje vanillesuiker bij. Klop 4 eiwitten stijf. Klop de room stijf met 100 g bloemsuiker. Meng al roerend de room met de gesmolten chocolade. Spatel er dan voorzichtig het eiwit doorheen. Schep de mousse in coupes en laat een nachtje opstijven in de koelkast. Dien op met een toefje slagroom.
Bereiding Ingrediënten
30 gr gezouten boter 2 dl room 100 gr poedersuiker
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français de              passie Creatief Koken kookvurige