tiramisu variatie
Maak de brownies volgens het recept op de verpakking. Meng
de mascarpone met opgeklopte slagroom, poedersuiker en
vanillesuiker.
Voor de crumble, vermeng 75 gr bloem met 75 gr
verbrokkelde boudoirs, 150 gr zachte boter, 150 gr suiker en
een lepel geschaafde amandelen. Leg dit op een blad
bakpapier en bak 30 minuten op 210°C of tot goudblond. Laat
afkoelen en verkruimel.
ingrediënten - info
brownies deeg
mascarpone
verse room
poedersuiker
vanillesuiker
patisseriebloem
boudoirs
boter
fijne suiker
amandelen
filodeeg
grof zout
melkchocolade
koffie
amaretto
vanille-ijs
bloemsuiker
Snijd de brickvellen op lange repen en vet ze in met boter.
Draai repen in een vlecht en bestrooi met grof zout. Bak kort
in de oven op 180°C.
Smelt melkchocolade met sterke koffie en amaretto.
Afwerking op het bord: overbrug twee brownies met een
brickvlecht. Leg een schep opgewarmde chocoladesaus in
het midden met daarop een hoopje crumble. Daarnaast een
laagje mascarponemengsel met geroosterde
amandelschilfers en een bolletje ijs.
Werk het bord af met bloemsuiker.